دانشکده فنی و منابع طبیعی دانشگاه بوعلی سینا درسال 1389 با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص و ماهر در رشته های گوناگون فنی و مهندسی به همت خیر محترم جناب آقای حاج ناصر بحری اصفهانی ساخته تاسیس شد.
فعالیت های آموزشی دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان از مهرماه 1389 با پذیرش 30 دانشجو در یک رشته مهندسی صنایع آغاز شد.
نتایج حاصله از فعالیت های تحقیقاتی اعضای هیأت علمی این دانشکده در سال های گذشته آثار مفید و ارزنده ای در برنامه ریزی های تولید و نگهداری مواد غذایی در نهادهای اجرایی و همچنین افزایش محصولات کشاورزی داشته است.
هدف کلی تأسیس چنین دانشکده ای در شهرستان تویسرکان به عنوان دانشکده اقماری، تأمین نیروی انسانی در سطح کارشناسی، جهت پیشبرد فعالیت های برنامه ریزی، تولید، تبدیل، نگهداری و توزیع محصولات کشاورزی و مواد غذایی برای جمعیت روزافزون کشور بوده است.
دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان در حال حاضر ( تیرماه 96 ) حدودا 500 دانشجوی فعال در سه رشته تحصیلی دارد.
مشخصات کلی برنامه و سرفصل دروس
جدول دروس دوره کارشناسی گروه صنایع غذایی
دروس بازنگری شده صنایع غذایی(سرفصل 1393 و به بعد)
ریز دروس عمومی دوره کارشناسی
فرمت تنظیم فایل نهایی پایان نامه کارشناسی مهندسی صنایع غذایی